Logo
logiflexx conveyor solutions

logiflexx is een organisatie binnen de logitrade groep, welke meer dan 25 jaar ervaring heeft in de intra-logistiek. logiflexx richt zich op intern transport van A naar B over grote afstanden, indien nodig met veel hoogte verschillen. Dit transport kan worden aangevuld met diverse functionaliteiten zoals overzetters, accumulatie en andere voorkomende speciale functies. Met als doel een effectieve oplossing.

logiflexx heeft een unieke positie binnen de wereld van de conveyor techniek. logiflexx is gespecialiseerd in oplossingen voor de verpakkingsindustrie (end of line) en in de logistiek.

Onbeperkte lengtes, bochten, hellingen en hoogtes zijn realiseerbaar tegen een aantrekkelijke investering.

logiflexx maakt hierbij gebruik van een betrouwbaar netwerk aan leveranciers en partners, waardoor wij elk project turn-key kunnen opleveren. Naast de totaal oplossingen voor de eindklanten biedt logiflexx ook de systeembouwers de mogelijkheid om een deelproces van het interne transport bij ons in veilige handen te geven.

De unieke logiflexx combinatie van het horizontaal plus verticaal transport binnen de intralogistiek is een efficiƫnte aanpak essentieel voor een geslaagde operatie.