[solutions]

Smart logistics plus

Sorteersystemen

Het identificeren en sorteren van producten, zodat deze de juiste bestemming bereiken.

Sorteersystemen

EuroSort

De wetenschap achter sorteermachines

De sorteermachines van EuroSort zijn modulair, eenvoudig en robuust. Ze vergroten de productiviteit, nauwkeurigheid en efficiëntie in distributiecentra waar geautomatiseerde sorteersystemen nodig zijn. Door de vaak kleinere voetafdruk en hogere kwaliteit dan concurrerende sorteermachines in de markt, zijn EuroSort sorteermachines een vaak gekozen oplossing in logistieke centra over de hele wereld.

Productportfolio

Het productportfolio wat wij aanbieden van EuroSort bestaat uit de volgende sorteermachines:

  • Split Tray sorteermachine (ook bekend als Bomb-Bay sorteermachine)
  • Push Tray sorteermachine
  • Cross Tray sorteermachine
  • Sweeper sorter
  • Push Bar sorter

Door dit brede aanbod van sorteermachines is er, afhankelijk van uw producten, process en benodigde capaciteit, al snel een oplossing die bij u past. Niet alleen de sorteermachines van EuroSort zijn alom bekend in de markt, maar ook het slimme ontwerp van de uitgangen die zorgen voor een zo efficiënt mogelijke sortering van uw product. Of u nu 1000 of 40000 producten per uur moet sorteren, met een sorteermachine van EuroSort haalt u een betrouwbare oplossing in huis.

Sorteersystemen

Door het slimme ontwerp van de sorteermachine is het zeer eenvoudig om een sorteeroplossing van EuroSort te integreren in een (al bestaande) logistieke oplossing en ook aan te sluiten op uw bestaande WMS voorzieningen.

Wilt u meer informatie over de sorteermachines van EuroSort en of deze in uw process passen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact op met onze expert of vul het formulier in, indien u meer informatie wilt ontvangen.

Aryan Doldersum, Commercieel Manager

Aryan Doldersum

Commercieel Manager

kvk 68961065
btw NL857665765B01

Postbus 53
2650 AB  Berkel en Rodenrijs