[about]

Over Logiflexx

meer dan 20 jaar ervaring in de intra-logistiek

Bedrijfsprofiel

Logiflexx is een internationaal opererende systemintegrator waarbij de nadruk wordt gelegd op intern transport van A naar B over grote afstanden. Dit doen we zowel horizontaal als verticaal met zeer flexibele oplossingen, concurrerende prijzen en indien gewenst met veel hoogte verschillen en unieke bochten. 

Dit transport kan worden aangevuld met diverse systemen en functionaliteiten zoals automatische opslagsystemen, stellingen, tussenvloeren, verpakkingsmachines, overzetters, accumulatie en andere voorkomende speciale functies. 

Met als enige doel een totaaloplossing voor u die er voor uw situatie toe doet !

Met meer dan 20 jaar ervaring in het inrichten van magazijnen en distributiecentra ontwerpen en implementeren we geavanceerde material handling systemen voor al uw interne logistieke vraagstukken. 

Zo verbetert u uw logistieke efficiency en is uw organisatie in staat om concurrerend te blijven en de door u hoge gestelde standaarden en continuïteit te waarborgen.

Wij zijn onderscheidend met onze aanpak vanwege de volgende kernpunten:

  • Kennis & Creativiteit
  • Keep it Simple
  • Hoge kwaliteit 
  • Zeer goede return on investment (ROI)
  • Wij denken in oplossingen

 

Onze Werkwijze:

Gezien onze jarenlange kennis en ervaring zijn we in staat om onze projecten van niets naar compleet afgerond tot volle tevredenheid en zeer professioneel uit te voeren. We verdiepen ons in onze klanten, hun manier van werken en hun processen. Daarnaast willen we graag een relatie met u opbouwen welke jarenlang stand zal houden. Een snelle verkoop is niet onze ultieme insteek. Wij bieden u graag een oplossing waar u jaren plezier van heeft. Daarvoor brengen we de nieuwste ontwikkelingen, hoge kwaliteit en kennis mee. Maar ook een hoop plezier en enthousiasme voor het vak.

Vanuit deze unieke marktgerichte en oplossingsgerichte benadering waarbij onze klant centraal staat, realiseren we prachtige projecten samen met onze klanten. Altijd op maat en uniek in creativiteit en efficiency.

Hierdoor kunnen we de verwachtingen ook altijd waarmaken. Wanneer het nu gaat om een compleet transportsysteem, een compleet orderpick systeem voor in- of uitgaande goederen, een compleet sorteersysteem of een verpakkingslijn inclusief robotinstallatie. 
Logiflexx creëert kwalitatief hoogwaardige oplossingen op basis van zowel gestandaardiseerde als speciaal ontwikkelde componenten direct uit de fabriek. Met behulp van de gewenste software zorgen we voor een soepele en uitstekend overlappende overgang tussen uw ERP- of WMS- systemen en uw Logiflexx transportsysteem. 

Logiflexx is een one stop shop of een begin-tot-eind partner. Startend bij ontwerp/design, naar het realiseren van het project, tot en met nazorg, onderhoud, reparatie en het upgraden hiervan. 

Onze klanten waarderen ons met name vanwege onze no nonsense benadering (of keep it simple aanpak zoals we vaak zelf benadrukken). Wij zijn er niet op uit om onze klanten onnodig hoge investeringen te bezorgen, maar te kijken naar welke oplossing daadwerkelijk nodig is en waarbij we ook kijken of dit richting toekomst zinvol is. Ook brengen we onze kennis in en dragen dit ook met alle plezier over. Daarnaast zijn we gewend om complexe vraagstukken eenvoudig om te buigen in overzichtelijke stukken. 

Logiflexx kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. In de afgelopen jaren zijn projecten gerealiseerd in zowel Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. 

Neem contact op

Neem contact op met onze expert of vul het formulier in, indien u meer informatie wilt ontvangen.

Aryan Doldersum, Commercieel Manager

Aryan Doldersum

Commercieel Manager

kvk 68961065
btw NL857665765B01

Postbus 53
2650 AB  Berkel en Rodenrijs