[projects]

Projecten

123INKT.NL kiest voor automatisering & proces optimalisatie

Logiflexx implementeerde een (ongeveer) 200 meter lange transport system voor 123inkt.nl.

123INKT.NL kiest voor automatisering & proces optimalisatie Watch video impression

123inkt.nl is marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier, met bijna 4 miljoen klanten en meer dan 18.000 producten in het assortiment. Dit familiebedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels een van de snelst groeiende en succesvolste webwinkels van Nederland, met een cultuur die open, toegankelijk en informeel is en met medewerkers die er al zo'n 20 jaar werken. jaren.

Om bestellingen op tijd te kunnen blijven leveren en een goede service te behouden, realiseerde 123inkt.nl zich dat de handmatige manier van werken niet meer voldoende was. Als gevolg hiervan koos het bedrijf voor automatisering en procesoptimalisatie. Logiflexx werd geselecteerd om een ​​ongeveer 200 meter lang transportsysteem te realiseren met behulp van lamellenbanen die langs de paktafels lopen, leidend tot een sorteersysteem met pushers en deels aangedreven sorteerstations langs de route. Logiflexx heeft dit systeem volledig gemonteerd, gecontroleerd en turnkey opgeleverd.

De keuze viel op Logiflexx vanwege haar flexibele instelling, correcte prijsstelling, hands-on mentaliteit en "keep it simple" manier van denken.

Korte lijnen, flexibele oplossingen, krachtige partners en een "keep it simple"-aanpak zijn de belangrijkste kenmerken van het werk van Logiflexx. 

#Horizontale transportbanden
#dalende en stijgende transportbanden 
#plafondtransportbanden 
#Spiral Conveyor
#Curved Solution Lightbulb 
#pushers
#sorteerstations
#turn-key projecten

Neem contact op

Neem contact op met onze expert of vul het formulier in, indien u meer informatie wilt ontvangen.

Aryan Doldersum, Commercieel Manager

Aryan Doldersum

Commercieel Manager

kvk 68961065
btw NL857665765B01

Postbus 53
2650 AB  Berkel en Rodenrijs